Skip to main content

Colofon

Deze website is gemaakt door Peter Martin van db8.nl, Joomla specialist Nijmegen voor webdesign, maatwerk webapplicaties, technische ondersteuning en marketing.

Kantooradres

db8
Keizer Karelplein 32 q
6511 NH Nijmegen
Nederland

Openingstijden (op afspraak): Maandag t/m vrijdag, 09:00 - 17:00 (Tijdzone Amsterdam)
+31 6 - 44 214 500
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verdere informatie

db8.nl is als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 09147268
BTW: NL001973326B63

Op deze website worden foto's gebruikt onder de volgende licenties: Pexels, Pixabay en Unsplash.
Het kleurenpallet voor deze website is geïnspireerd door Thought_Provoking by Miss_Anthropy dat is gelicenseerd onder CC-BY-NC-SA.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze websites. De dienstverleners zijn echter niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of naar bewijzen te zoeken die op illegale activiteiten wijzen.

Wettelijke verplichtingen tot het verwijderen van informatie of tot het blokkeren van het gebruik van informatie blijven onaangetast. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis van een specifieke schending van de wet. Illegale inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd op het moment dat wij er kennis van nemen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen wij voor die inhoud geen garantie geven. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites zijn op het moment van het plaatsen van de link gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhouden werden op het tijdstip van het linken niet vastgesteld. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder dat er redelijke aanwijzingen zijn dat er sprake is van een wetsovertreding. Illegale links zullen onmiddellijk worden verwijderd op het moment dat wij er kennis van nemen.

Copyright

De door de aanbieders op deze websites gepubliceerde inhoud en compilaties zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Reproductie, bewerking, verspreiding alsmede het gebruik op welke wijze dan ook buiten de grenzen van het auteursrecht behoeven de schriftelijke toestemming van de auteur of de maker. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan voor privégebruik. Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden.

Auteursrechtwetten van derden worden gerespecteerd zolang de inhoud op deze websites niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site zijn als zodanig aangegeven. Indien u echter schendingen van het auteursrecht constateert, verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.

© 2023 by Peter Martin / db8. All rights reserved.