Skip to main content

ChatGPT voor website bouwers

13 mei 2023

In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie de manier waarop we met technologie omgaan veranderd, en website ontwikkeling is geen uitzondering. Met de opkomst van AI-aangedreven tools, kunnen we nu veel vervelende en tijdrovende taken automatiseren, zodat we ons kunnen concentreren op meer creatieve en complexe taken.

Peter Martin laat zien hoe ChatGPT en AI de manier waarop we websites maken, kan veranderen mbt:

  • Content creatie: Met AI-aangedreven content generatoren zoals ChatGPT, kunnen we snel en gemakkelijk hoogwaardige, relevante inhoud voor onze websites genereren, waardoor tijd vrijkomt voor andere taken.
  • Code creatie: Laat eenvoudige voorbeeld PHP of MySQL code gegeneren die je kunt gebruiken bij het ontwikkelen van Joomla extensies of websites.
  • Ontwerp en lay-out: AI-tools kunnen ons helpen visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websiteontwerpen te maken, van het selecteren van kleurenschema's tot het optimaliseren van lay-outs voor verschillende apparaten.
  • Optimalisatie en analyse: AI kan ons helpen bij het analyseren van websiteverkeer en gebruikersgedrag om onze sites te optimaliseren voor betere prestaties en betrokkenheid.

Peter toont enkele praktische tips en strategieën voor het gebruik van AI als hulpmiddel bij het ontwikkelen van Joomla websites. Van het selecteren van de juiste AI-tools tot het integreren ervan in jouw Joomla workflow.

Ontdek hoe ChatGPT en AI de wereld voor Joomla website bouwers veranderen.

ChatGPT voor website bouwers

Presentatie gedaan bij

JUG Breda

31 oktober 2023
Breda, Nederland

Joomla User Group London

19 september 2023
Online

Joomladay DACH

15 september 2023
Salzburg, Oostenrijk

Joomladagen 2023

13 mei 2023
Tilburg, Nederland

JUG Arnhem-Nijmegen

5 mei 2023
Nijmegen, Nederland
Joomla Linux Specialist

© 2023 by Peter Martin / db8. All rights reserved.